De Cementtoren

5 maart 2012, de start van de verbouwingswerken aan ‘onze’ Cementtoren langs het kanaal in Beringen. Met volle moed en trots als een pauw, begonnen we aan het huzarenwerk. Iedereen verklaarde ons gek, want de ‘kankervlek’ van Beringen was enkel goed om af te breken. De duiven hadden jarenlang welig kunnen tieren en hadden dan ook de nodige troep achtergelaten.

Wij dachten er echter anders over. Voor ons was deze mastodont een uniek gebouw waar wij met veel liefde onze zaak in zouden vestigen. Het doel was om december 2012 ons atelier te kunnen openen. De realiteit draaide echter anders uit. Die vooropgestelde datum hebben we vlug opgeborgen en wijselijk geen deadline meer gesteld.

Bloed, zweet en tranen, werkelijk letterlijk, heeft het ons gekost om aan onze toren het ‘WOW’-effect te koppelen.
We hebben de 4 jaargetijden aan den lijve ondervonden als we op 33 meter hoogte op de stelling stonden. Hevige rukwinden die ons tegen de gevel plakten, striemende regen die het water in onze schoenen deed sijpelen, bloedhete zon die ons wel een mooi kleurtje gaf, alles hebben we gehad.

Maar we moesten door, er was geen weg terug en ophouden was geen optie.

We zijn ondertussen april 2015. Het heeft dan ook iets langer geduurd dan verwacht, maar we zijn eindelijk zover om onze deuren open te gooien op 25 en 26 april 2015.

IEDEREEN WELKOM !

De Cementtoren | NoFeyK

Fout

Foutmelding

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/a/5/nofeyk.be/httpd.www/includes/common.inc:2800) in drupal_send_headers() (regel 1499 van /customers/5/a/5/nofeyk.be/httpd.www/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to a member function op() on null in Gardener->prune() (regel 143 van /customers/5/a/5/nofeyk.be/httpd.www/sites/all/modules/backup_migrate_prune/class/Gardener.php).
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.